۲۴ ساعت ابتدایی ورود جوجه ها در فارم

نکات مدیریتی در ۲۴ ساعت ابتدایی ورود جوجه ها در فارم

۲۴ ساعت ابتدایی ورود جوجه ها در فارم

بازدیدها : 803 بازدید

قبل و هنگام ورود جوجه ها باید به این نکات توجه داشت.

۱- در ابتدا کلیه مراحل تخلیه کامل سالن ، شستشوی مناسب و ضدعفونی کارا و موثر را در سالن انجام دهید .
۲- ۲۴ ساعت قبل از ورود جوجه ها ضد عفونی سالن را انجام دهید .
۳- قبل از ورود جوجه ها دمای سالن را به ۳۳ – ۳۴ درجه سانتی گراد بر سانید . رطوبت مناسب سالن ۷۰% می باشد .
۴- تهیه دان و کنستانتره از کارخانجات تولید خوراک مناسب و یا ساختن دان در فارم با به کارگیری مواد اولیه از منبعی سالم و مطمئن .
۵- تجهیزات کافی در سالن مستقر کرده و به خوبی پخش کنید .
۶- از درست عمل کردن آبخوری ها و دانخوری ها اطمینان حاصل کنید .
۷- از درست عمل کردن فن ها و عملکرد مناسب تهویه ها اطمینان حاصل کنید .
۸- جوجه ها را از کارتن خارج کرده و در آرامش وارد سالن کنید .
۹- در ساعات ابتدایی حداقل ۲۰ لوکس شدت نور توصیه شده در اکثر نژاد ها می باشد .
۱۰- جریان هوا با سرعتی کمتر از ۱۵-۲۰ سانتیمتر بر ثانیه باشد .
۱۱- رطوبت سالن و رطوبت بستر را همواره چک کنید ، چه بسا رطوبت بالای بستر در روز های ابتدایی باعث اسپرژلوزیس درجوجه ها شود .
۱۲- واکسن به روش اسپری در ساعات اولیه با قطر ذرات مناسب صورت بگیرد .
۱۳- ترکیبات حاوی ب- کمپلکس و ال – کارنتین در جذب کیسه زرده دارای نقش مهمی دارند . هم چنین به علت حضور ویتامین های گروه ب در ترکیب مذکور ، مصرف این مکمل نقش بسزایی در کاهش علایم عصبی ناشی از کمبود های گروه ب دارد .
۱۴- نور در ۳ روز ابتدایی ۲۴ ساعت در هر روز در نظر گرفته شود .
۱۵- تداوم برنامه نوری را بر اساس شرایط منطقه و نوع نژاد در نظر بگیرید .
۱۶- بعد از چند ساعت از ورود جوجه ها رفتار های پرنده را در نظر بگیرید .
۱۷- تجمع پرندگان ، سر و صدای احتمالی و علایم مختلف بالینی نقش مهمی در ارزیابی ابتدایی از وضعیت گله دارد .
۱۸- چک کردن چینه دان در ۲-۴ ساعت ابتدایی و بعد از در معرض قرار گیری آب و دان ، شاخص مهمی در ارزیابی میزان رشد و مصرف دان در گله می باشد .
۱۹- بررسی جوجه ها در ۴ روز ابتدایی از نظر سالمونلا ، مایکو پلاسما و تیتر آنتی بادی علیه بیماری های گامبورو ، برونشیت ، نیوکاسل و آنفلوانزا در ارزیابی مناسب گله از میزان ایمنی پرنده ها و اتخاذ تصمیم مناسب کلینیسین منطقه شما جهت ارایه برنامه مناسب و موثر واکسیناسیون در فارم شما اهمیت دارد .
۲۰- همواره کوچکترین تغییرات رخ داده را در کارت بهداشتی سالن ثبت کرده و برای حل مشکلات پیش آمده با دامپزشک فارم خود در تماس باشید .

اینم بخونید بد نیست: مسمومیت طیور در مرغداری

دیدگاهتان را بنویسید

نام و سوال خود را در باکس زیر وارد کنید و دکمه فرستادن دیدگاه را بزنید، در سریعترین زمان ممکن به سوال و نظرات شما پاسخ خواهیم داد

بیست + 20 =